Her kan du læse om tidligere klienters oplevelser

 

Paula Larrain, TV-vært, journalist og forfatter

“Jeg gik hos Thomas la Cour relativt tidligt i mit skadesforløb.
Med hjernerystelse og WAD kunne jeg ikke ret meget uden at skulle hvile mig hele tiden.

Thomas fik mig bogstaveligt talt på benene igen. Med nænsom træning og særdeles brugbar information om mine nervefunktioner, kombineret med kostvejledning fik jeg en større forståelse af, hvor min grænse gik og jeg kunne langsomt øge min kondition og derved undgå at få andre komplikationer pga. stilstand.
Selve forbedringen i kondition gav mig mere energi til at klare hverdagen.

Er man typen, der gerne vil hjælpe til med sin egen helbredelse, er et forløb med Thomas guld værd. Også på et mentalt plan.” 

Michelle Weis, ishockeyspiller på landsholdet

“Som så mange andre ishockeyspillere før mig, fik jeg et slag og en hjernerystelse i en kamp. Jeg tilbragte de fleste timer i løbet af de efterfølgende tre måneder i et mørkt rum – både bogstaveligt og mentalt. Lys gjorde ondt og oplevelsen af at være sat ud af spillet, hang som en sky over mit hoved. Jeg tog imod alle de behandlingstilbud jeg fik, for hurtigst mulig at komme tilbage på isen og i skole – men ingen virkede. Så blev jeg introduceret til Thomas.

Thomas udredte mig, og lavede et skræddersyet øvelsesprogram til mig. Jeg gik til tjek hver anden uge, og efter lidt mere end tre måneder var jeg tilbage på fuld kraft.

De øvelser, som jeg gjorde mig kampklar igen, har også gjort mig til en bedre spiller – blandt andet ved at træne min balance.

Jeg kan varmt anbefale Thomas – både til dem, der er ramt af hjernerystelse, og alle som vil blive en bedre sportsudøver. Du vil lære nye måder at træne på, som giver dig nye muligheder i din sport.”

13

Mikkel Kjer Parlo, Professionel Mixed Martial Arts kæmper

Efter 12 år med kampsport og en del hjernerystelser, har jeg oplevet forskellige ændringer i negativ retning i ting som reaktions tid, evnen til at se slag komme, balance, hurtighed, spændinger og smerter i kroppen, samt kvalme og hovedpine en gang imellem. 

Jeg ser kort sagt Thomas la Cour som den mest kompetente vi har på disse områder herhjemme og jeg syntes han kommer hele vejen rundt om problemet. Derfor har jeg valgt at træne med ham.

Efter at ha trænet med Thomas i kun 1 måned har oplevet forbedringer på alle de ovennævnte problemer. Som sagt har jeg kun arbejdet med dem en måned og jeg regner med at se langt større forbedringer efter længere tids træning. 

Jeg mener at enhver sportsudøver der ønsker at blive bedre til sin sport kan få store forbedringer ud af den træning Thomas la Cour tilbyder.

Anne Marie Jørgensen

Jeg har fulgt træningsforløb ved Thomas for gener efter cykelstyrt og hjernerystelse 4 år tilbage i tiden. Indtil jeg startede på træningen havde jeg konstante nakkesmerter, koncentrationsbesvær, enormt behov for hvile, problemer med at holde flere bolde i luften og havde det meget svært med skærmarbejde. Hver dag var ren og skær overlevelse. Indtil ulykken var jeg meget energisk og fysisk aktiv.  Thomas gav mig værktøjer til at slippe af med de mange gener. Efter 2 ugers træning var nakkesmerterne væk. Koncentrationsevnen og evnen til at holde mange bolde i luften samtidig vender stille og roligt tilbage. Her et halvt år efter har jeg fået fornyet overskud og tro på, at jeg nok skal blive mig selv igen. Fremover bliver der atter ressourcer til både arbejde, crossfit, familie og venner.

Jeg kan varmt anbefale træning hos Thomas til hjernerystelsesofre.”

Tobias Alm

Inden jeg kom til Thomas La Cour havde jeg allerede 2,5 år med hjernerystelsesymptomer bag mig. Det, som var mest frustrerende, var at både neurologisk ambulatorie, kranie sakral terapeut og mange andre behandler jeg prøvede af, fokuserede meget på at jeg skal slappe af og så skal tingene nok blive bedre. Der var ingen som havde en konkret plan og mange råd jeg fik var det rene gætteri. Det er markant anderledes hos Thomas La Cour. Først og fremmest tror han at aktivitet (tilpasset til den enkelte person selvfølgelig) er til gavn og han var den absolut første som fortalte mig at hvis man får et slag i hovedet kan det påvirke ens balancesystem (vestibulær system) negativt. Og at det er der man skal begynde at arbejde med. Derfra lavede vi mange tests, Thomas dannede sig et billede af min tilstand og så fik jeg øvelser med hjem. Det var rigtigt rart at kom fra denne passivitet tiden før, hjem med nogle øvelser så man kunne aktiv gøre noget for at få det bedre. I stedet for bare at vente og blive sindsyg af det. Jeg fik det markant bedre ret hurtig. Jeg var så smart at slå mit hoved igen to gange siden. Begge gange har Thomas guided mig igennem de to nye hjernerystelser, så at jeg var tilbage på det gamle bedre niveau efter nogle få uger. Det var rigtigt rart. Udover det har Thomas en stor viden om stress, kost og søvn og hvor meget tingene hænger sammen og relaterer til hinanden. For mig er pengene godt givet ud fordi jeg gik total forvirret, opgivende og skeptisk ind til ham og kom med en handleplan og stor viden ud.”

2

Martin Brandt, Salgschef og Crossfit udøver

Udgangspunktet for mit første besøg hos Thomas la Cour var kraftige smerter i min skulder. Efter første time havde jeg øget mobilitet og sænket smerterne markant. Udviklingen er fortsat, og jeg kan nu, for første gang i 2 år, træne helt uden smerter i skulderen.

Træningerne hos Thomas har sidenhen rykket sig over til mobilisering af arvæv i maveregionen, og igen med fantastiske resultater. Et af mine store ar er blevet mindre efter hver behandling, og jeg føler mig nu mindre generet af dem.

Jeg har desuden benyttet mig af deres store viden omkring styrketræning og lignende, og har aldrig før fået så professionel vejledning. Hermed mine varmeste anbefalinger til Thomas. Han har en enorm dedikation og passion for arbejdet, og resultaterne taler for sig selv. Jeg er ham dybt taknemmelig for hans indsats.”

4

Stella Bülow Hansen, Bygningskonstruktør

Jeg havde døjet med smerter i halebenet og inflammation i skuldrene et års tid. Jeg havde aldrig forstillet mig, at de rette bevægelser og øvelser kunne eliminere smerten.

Hos Thomas blev der brugt tid på at undersøge hvordan hele min krop var skruet sammen og han gav mig de rette værktøjer til, at jeg aktivt kunne helbrede min egen krop.

Det var enormt befriende at slippe for medicin og den smerte jeg oplevede via behandlinger. Jeg vil varmt anbefale træning hos Thomas, uanset om man lider af smerter eller generelt ønsker at forbedre kroppens funktion.”

12

Thomas Hansen,
Træningsentusiast

Efter et liv med idræt, mest boksning, men også andet kampsport, som MMA, og masser af styrketræning samt løb i forbindelse med sportstræningen, var jeg konstant plaget af smerter i ryggen, særligt nakken og lænden.

Efter lange behandlingsforløb, (alt fra Akupunktur, til kiropraktik, body-sds, osteopati og fysioterapi, samt diverse special-læger) var jeg ved at være klar til erklære mig både idræts-invalid og også delvist invalid, da jeg oplevede at være i smerter konstant og at være træt grundet samme.

Min MR-scanning bekræftede mig i problemet, jeg fejlede alt fra diskusprolaps, til scheuerman, samt en deform ryg-kile fra et 25 år gammelt brud, der ikke var vokset ordentligt sammen.
Udover dette skulle der være dannet nogler slitage-kanaler som skabte smertefulde syre/base forbindelser, samt en voldsom mængde generel slitage.

Trods alt dette, og at jeg er blevet 47 år gammel, så løber jeg nu fuldstændigt smertefrit rundt, jeg løfter tungere i min vægttræning end nogensinde, og har trods manglende bokse-træning længe, netop sparret 10 omgange med unge veltrænede boksere, uden besvær.
Jeg føler ikke at problemerne overhovedet kan vende tilbage på samme måde, så længe jeg passer de øvelser, som du har givet mig.

Jeg vedsender et billede hvor jeg squatter 170 kg, 2 gange.
Jeg kan ikke takke eller rose dig nok, undskyld min oprindelige skepsis.”

3

Emilie Gregersen, Danser

Jeg havde over en længere periode døjet med meniskskade i knæet, og en lang række følgeskader i form af stivhed og unødvendige spændinger i kroppen.

Thomas undersøgte hvordan hele min krop hang sammen, og gav mig de rette øvelser og behandlinger til at komme tilbage og endda i bedre form end før jeg blev skadet.

Desuden fik jeg rettet op på dårlige bevægelsesvaner, og fik generelt optimeret min finmotorik, balance og bevægelighed.

Jeg kan varmt anbefale træning hos Thomas la Cour uanset om du har smerter eller bare gerne vil optimere funktionen og bevægeligheden af din krop. 

11

Ditte Dybvad Simonsen, Lærer

TAK for utrolig seriøs og kompetent behandling! Jeg har, siden en hjernerystelse i 2007, haft periodevis hovedpine og koncentrationsbesvær, hvilket har forstyrret mit arbejde og min fritid. For første gang siden, har jeg opevet en træningsmetode, som er langtidsholdbar.

Jeg har fået redskaber, som hjælper, når jeg har brug for det. Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas la Cour”

 

7

Kristine Høgsbro, Psykolog og yogalærer

Kan kun anbefale Thomas la Cour hvis du enten har smerter eller bare gerne vil lære at bruge din krop bedst muligt.

1

Stine Halskov, Tidligere holddeltager

ALLE mennesker burde lægge vejen forbi Hörnell og la Cour! Allerede efter et par uger mærkede jeg en forbedring, og nu kan jeg træne på fuld kraft igen for første gang i MANGE år. Enkle øvelser med en fantastisk effekt, som alle mennesker der ønsker en smertefri krop burde stifte bekendskab med.

10

Sofiia Bjerre,
Selvstændig håndværker

En kæmpe tak for dine effektive programmer til en smertefri hverdag! Jeg har fået Thomas la Cour anbefalet flere gange, men ikke taget det alvorligt, før smerter i skuldre, nakke og øvre ryg blev så stærke at jeg overvejede en længere sygemelding fra min virksomhed. Jeg er håndværker og alene i min virksomhed, så en sygemelding ville være ret omkostningsfuld. Og jeg var også skeptisk da jeg efter første session og screening blev sendt hjem med “øjenøvelser” og lette kæbeøvelser… I min verden var træning, hård fysisk udfoldelse. Men efter en uge, var jeg smertefri. Og svimmelhed var væk. Og har været det siden! Det er magisk! Efter et forløb på 5 sessioner har vi været gennem hele kroppen og jeg er i nu i stand til at genkende og eliminere smerter i hele kroppen i det minut de opstår. Thomas tilrettelagde træningen så den passede perfekt i min hverdag, med få gentagne øvelser jeg kan udføre over hele dagen. Derudover spottede Thomas et meget lavt stofskifte og forbrænding og gav anvisninger til kost og vitamintilskud, der nu betyder at jeg for første gang i 12 år taber mig.”

6

Mette Søby, Tidligere holddeltager

Jeg har nu trænet på Hörnell & la Cours Z-Health hold i godt 2 mdr. Jeg har hypermobilitetssyndrom og en rygskade, og har haft led- og muskelsmerter i mange år, jeg har trænet med fysioterapeuter ad flere omgange, dog uden at rykke noget af betydning. Det var derfor med et vist forbehold jeg meldte mig til holdet, men jeg havde fået nogen råd af Thomas og Lars tidligere som havde hjulpet, så jeg havde en fornemmelse af at de vidste hvad de talte om. Og jeg er på ingen måde blevet skuffet!! Træningen er markant anderledes end noget jeg har prøvet før, med enkeltleds-øvelser, nogen gange af led jeg ikke anede jeg havde. Men det virker! Jeg har færre smerter nu, end i mange år, og jeg får stille og roligt mere og mere energi. Lars udviser en imponerende viden om hvordan krop og hjerne arbejder sammen, sikrer med stor ekspertise at alle er med, tager individuelle hensyn og er topprofessionel samtidigt med at tonen på holdet er uformel og hyggelig. Jeg kan varmt anbefale Hörnell og la Cours hold til alle som bøvler med vedvarende smerter eller andre fysiske udfordringer.”

8

Nina Qitoora, Personlig træner og blogger

Jeg har tidligere været i en trafikulykke hvor jeg fik voldsom piskesmæld jeg døjede med i mange år efterfølgende. Hos Thomas og Lars har de givet mig redskaber til at håndtere mine svagheder (som jeg egentlig troede jeg var ovre).

Det har betydet jeg har fået en større forståelse for hvordan kroppen virker og hvad man kan gøre. Jeg har fået en bedre koncentrationsevne, hvilket har gjort en kæmpe forskel på mit studie og generelt i forhold til min evne til at læse og koncentrere mig.

Derudover er jeg blevet en bedre personlig træner og coach, da jeg kan bruge de redskaber jeg har fået hos Thomas og Lars til mine klienter!

Det var virkelig lærerigt og spændende. Ikke kun det de underviste os i, men de er begge super gode undervisere der får formidlet det på en tilgængelig måde så det er nemt at gå til. De har begge en fascinerende viden og samtidig en ydmyghed overfor det de laver.

Det har givet mig en ny forståelse af hvordan kroppen og hjernen virker, og det gavner mig hver dag. Slut med koncentrationsbesvær og hovedpine.

 

Der er i øjeblikket åbent for nye klienter

Udfyld felterne nedenunder, så kontakter jeg dig så snart jeg har mulighed for det.