Efter kun en session forsvandt smerterne. Og efter en uge med øvelserne var ikke bare smerterne helt forsvundet – min generelle motorik var stærkt forbedret. Kan kun anbefale Hörnell & la Cour hvis du enten har smerter eller bare gerne vil lære at bruge din krop bedst muligt.
Kirstine Høgsbro , Psykolog og yogalærer

Vi tilbyder neurologisk fokuseret træning, der kombinerer den nyeste viden om neurovidenskab og smerter med de bedste træningsteknikker fra elitesportens verden.
– Lær at træne dig ud af smerter med Z-Health øvelser
– Få hjælp med hjernerystelser og whiplash
– Slip spændinger gennem bedre bevægelse
– Oplev verden i slowmotion med sportsvision træning
– Få hurtigere reaktionstid, bedre resultater og overblik

Z-Health træning

Jeg havde døjet med smerter i halebenet og inflammation i skuldrene et års tid. Jeg havde aldrig forstillet mig, at de rette bevægelser og øvelser kunne eliminere smerten. Hos Hörnell & la Cour blev der brugt tid på at undersøge hvordan hele min krop var skruet sammen og de gav mig de rette værktøjer til, at jeg aktivt kunne helbrede min egen krop. Det var enormt befriende at slippe for medicin og den smerte jeg oplevede via behandlinger. Jeg vil varmt anbefale træning hos Hörnell & la Cour, uanset om man lider af smerter eller generelt ønsker at forbedre kroppens funktion.
Stella Bülow Hansen , Bygningskonstruktør

Jeg har fået indblik i mange forskellige øvelser som jeg kan lave udfra hvor jeg har ondt. Det er meget effektive øvelser.
Laborant , i forbindelse med træningsforløb på Novo Nordisk

KONTAKT OS OG HØR MERE OM MULIGHEDERNE