HOLDTRÆNING

På vores “Styr på krop og smerter” hold får du:

– Kompetent undervisning i effektive Z-Health øvelser
– Individuelle justeringer af træningen for maksimal effekt
– Færre spændinger og smerter
– Større styrke og bedre kropsholdning
– Bedre bevægelse og mindre stress
– Forbedret din balance og dit syn
– Bedre reaktionstid, koordination og optimal skadeforebyggelse
– Mere energi og overskud

larsemilietræning

De fleste mennesker idag lever et liv med alt for lidt bevægelse –

Mange timer bliver brugt siddende foran skærme med ekstremt ensidige belastninger af kroppen. Det skaber en lang række problemer, blandt andet smerter, spændinger, dårlig kropsholdning, forringet koordination, ændret åndedrætsmønster og dårligt syn. På holdet retter vi op på alle disse problemer, så du kan få en stærk, sund og smertefri krop på trods af en stillesiddende og ensidigt belastende hverdag.

Jeg har fået indblik i mange forskellige øvelser som jeg kan lave udfra hvor jeg har ondt. Det er meget effektive øvelser.
Laborant , i forbindelse med træningsforløb på Novo Nordisk
Kan kun anbefale Hörnell & la Cour hvis du enten har smerter eller bare gerne vil lære at bruge din krop bedst muligt.
Kirstine Høgsbro , Psykolog og yogalærer
Det har været dejligt med træningen, blevet løsnet op ved åndedræts øvelserne/rystet kroppen og nervestræk øvelserne er fantastiske. Jeg er blevet afhængig af træningen, føles behageligt bagefter og mere energi.
Laborant , i forbindelse med træningsforløb på Novo Nordisk
Lars viste mig nogle få, præcise øvelser, der hurtigt fjernede mine lændesmerter. Jeg laver øvelserne hver gang smerterne er på vej tilbage, og så forsvinder de igen.
Ulla Mandel Clausen , Lektor, PhD
Jeg har nu trænet på Hörnell & la Cours ”Z-health, få styr på krop og smerter” hold i godt 2 mdr. Jeg har hypermobilitetssyndrom og en rygskade, og har haft led- og muskelsmerter i mange år, jeg har trænet med fysioterapeuter ad flere omgange, dog uden at rykke noget af betydning. Det var derfor med et vist forbehold jeg meldte mig til holdet, men jeg havde fået nogen råd af Thomas og Lars tidligere som havde hjulpet, så jeg havde en fornemmelse af at de vidste hvad de talte om. Og jeg er på ingen måde blevet skuffet!! Træningen er markant anderledes end noget jeg har prøvet før, med enkeltleds-øvelser, nogen gange af led jeg ikke anede jeg havde. Men det virker! Jeg har færre smerter nu, end i mange år, og jeg får stille og roligt mere og mere energi. Lars udviser en imponerende viden om hvordan krop og hjerne arbejder sammen, sikrer med stor ekspertise at alle er med, tager individuelle hensyn og er topprofessionel samtidigt med at tonen på holdet er uformel og hyggelig. Jeg kan varmt anbefale Z-health holdet til alle som bøvler med vedvarende smerter eller andre fysiske udfordringer.
Mette Søby

 

OBS: Vi har p.t. ikke ledige pladser på vores hold.
Skriv til os på kontakt@thomaslacour.dk for at komme på venteliste til næste hold.
KONTAKT OS OG HØR MERE OM MULIGHEDERNE – KLIK HER