Om Thomas la Cour

Lidt om mig og min baggrund

CV

– Z-Health Master Trainer 2014

– Tidligere fysisk træner og selvforsvarsunderviser på Københavns Politiskole

– 20 års erfaring med kampsport, både som træner og udøver, har selv en professionel karriere bag sig

– Fysiurgisk massør

– Kettlebell instruktør

– Bachelor i Idræt fra Københavns Universitet

Derudover videreuddannet med kurser i:

– Funktionel neurologi

– Neurooptometri

Jeg brænder for at hjælpe mine klienter med at få styr på skader og smerter, og etablere et liv med mere overskud og sunde, meningsfulde bevægelsesvaner.

Min egen træningsmæssige baggrund er fra kampsport, som jeg har trænet fra jeg var 8 år gammel. Tidligere har jeg selv kæmpet professionelle kampe i en periode, og i en årrække derefter fungeret som selvforsvarsinstruktør og MMA træner for en række danske professionelle kæmpere.

Fuld kontakt kampsporten har, på både godt og ondt, givet mig en masse erfaringer omkring hjernerystelser, skader, smerter, håndværket i at træne andre mennesker i bevægelse og optimere ekstreme fysiske præstationer. 

Privat holder jeg til i Valby, hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores to drenge.